milad bashari شنبه 14 شهریور 1388 02:03 ق.ظ نظرات ()

آلبوم جدید و زیبای The Pussycat Dolls به نام Doll Domination 3.0

Exclusive By Bia2Music2.CoM

 5487برای دانلود روی نام آهنگ راست كلیك كرده گزینه Save Traget As را انتخاب كنید

1.When I Grow Up

2.Bottle Pop

3.Whatcha Think About That

4.I Hate This Part

5.Takin' Over The World

6.Hush Hush; Hush Hush

7.Out Of This Club

8.Who's Gonna Love You

9.Happily Never After


11.Jai Ho! (You Are My Destiny)


13.In Person


15.Hush Hush

16.Love The Way You Love Me

17.Painted Windows

18.I'm Done

19.Perhaps Perhaps Perhaps